Inschrijven PDF Print E-mail

Inschrijven kan op voorhand of de dag zelf.

De dag zelf

Op het speelplein kan je je de ganse dag inschrijven (vanaf 7u30 's morgens) in het secretariaat. Het speelplein is gedaan om 16u30 en je kan dan nog blijven tot 18u00.

Op voorhand inschrijven is niet noodzakelijk. Je kan gewoon de dag zelf komen inschrijven.

 

Op voorhand inschrijven

 

Op voorhand kan voor een langere periode vooraf betaald worden. Op zondag 29 juni zal het vanaf 14u mogelijk zijn om jouw kind te komen inschrijven. Dit om de lange wachtrijen op 1 juli te vermijden. 

 

Het is  wel noodzakelijk dat elk kind zich elke morgen op het mierennest komt aanmelden aan de snelkassa zodat we precies weten welke kinderen op ons plein aanwezig zijn.

 

Drankjes & ijsjes

 

Drankjes en/of ijsjes kunnen bij inschrijving reeds betaald worden zodat de kinderen geen geld op zak hoeven te hebben tijdens de dag. Als ze dit zelf willen bijhouden, kan dit natuurlijk wel.

 

Bij eerste inschrijving

 

Om de eerste inschrijving vlot te laten verlopen, kan je best op voorhand de inschrijvingsfiche ingevuld opsturen, zodat deze gegevens reeds voor de zomer in de computer kunnen verwerkt worden. Deze fiche vind je bij de folder die tijdens het jaar naar alle kinderen van het plein wordt verstuurd of op eenvoudig verzoek (zie contactgegevens). Indien je jouw inschrijvingsfiche op voorhand hebt opgestuurd zal er op maandag een snelkassa zijn. 

 

Alle kinderen (en hun ouders) die zich op het plein inschrijven verklaren zich akkoord met het huishoudelijk reglement.

 

Geen maxima, nooit volzet 

 

We hebben geen maximumaantallen op ons speelplein. Het speelplein is dus nooit volzet. Je mag er dus zeker van zijn dat jouw kind iedere dag, op elke moment kan komen spelen op het speelplein. 

 

 

Facebook

DSCN6215.JPG

Poll

Hoe erg is jouw speelplein-verslaving?