Animator worden? PDF Print E-mail

 Wil je zelf het kind in je levend houden? Wil je zonder nagekeken worden nog eens tikkertje of potalo spelen? Zet je je graag belangeloos in voor een ander? Spreekt het werk van Don Bosco je aan? Word je dit jaar minstens 16 jaar?


Als je deze vragen ja hebt geantwoord, dan moet je zeker eens op ons plein komen meedraaien.

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wat wordt er nu juist verwacht van een animator op Speelplein Don Bosco Halle?

  • Aanwezigheid op de voorbereidingsavond (iedere zondag vanaf 19u tot 21u voor een speelpleinweek waarbij je aanwezig bent)
  • Aanwezigheid op het speelplein van 8u30 tot 18u van maandag tot vrijdag (je mag kiezen welke weken je naar het speelplein komt)

Maar er zijn uiteraard een heleboel voordelen:

  • De meeste animatoren doen het vooral voor de sfeer die op ons plein hangt. Je leert er veel jonge mensen kennen, die net als jij graag met kinderen bezig zijn. 
  • Daarnaast kan je ook veel voldoening halen uit de band die groeit met de kinderen.
  • Voorts zorgt het plein er ook voor dat je doorheen de dag niets te kort komt. Eten en drinken staan steeds voor je klaar en elke avond worden we culinair verwend door de mensen van de keukenploeg (trouwens ook allemaal vrijwilligers).
  • Een fijne vriendenkring die regelmatig samenkomt. Onder het jaar worden er ook nog verschillende activiteiten georganiseerd voor de animatorploeg.
  • De animatoren worden bij ons dus niet betaald, maar kan je nog nee zeggen na bovenstaande argumenten?

We raden je trouwens aan om animatorcursus te volgen in de herfst-, kerst-, krokus- of paasvakantie. Meer informatie hierover vind je in het linkermenu terug.

Inschrijven kan je hier 

Zit je toch nog met vragen? Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Facebook

DSCN0688.jpg

Poll

Hoe erg is jouw speelplein-verslaving?