Een speelpleindag PDF Print E-mail

Het speelplein opent zijn deuren om 7u30. Per dag zijn er op dit uur al zo een vijftal animatoren aanwezig. De rest moet pas aanwezig zijn om 8u30. Dit is waar Bart zijn eerste dag als animator begint.

 

 

 Om 9u gaan alle terreinen open en begint Bart aan zijn eerste toezicht.

 


 

Om 10u is het formatie. Bart gaat tussen de kinderen zitten en zingt uit volle borst mee.

 

 

 

Om 12u is het etenstijd. Zoals iedereen heeft Bart al een hele grote honger. Hij gaat zijn boterhammen maken op het mierennest (het secretariaat) en gaat vervolgens tussen de kindjes zitten.

16u15, het is tijd voor de laatste formatie. Na de formatie vertrekken de meeste kinderen naar huis. Bart gaan samen met de andere animatoren de kinderen uitzingen.

 

 

Als het 17u is gaan de animatoren de dag evalueren. Bart vertelt over zijn eerste dag als animator op het speelplein.

Het laatste kindje gaat naar huis, dat wil zeggen dat het 18u is. Bart heeft een reuzehonger, wat normaal is na een dag speelplein. Gelukkig heeft onze kookploeg zoals altijd een supperlekkere maaltijd gemaakt.

Om 19u begint Bart de volgende dag voor te bereiden, hij moet namelijk morgen een animatie doen met de kindjes. Gelukkig is er ook nog tijd voor een spel te spelen met de andere animatoren.

21u, tijd voor het avondwoordje. Sommige animatoren gaan naar huis, maar Bart blijft zoals vele anderen slapen op het plein. Voor hij gaat slapen neemt hij toch nog een frisse duik in ons zwembad!

 


 

 

 

Facebook

DSCN0297.JPG

Poll

Hoe erg is jouw speelplein-verslaving?